AUTOSTRADA SIBIU-PITESTI CONTESTATA DIN NOU
 
 
Autostrada Sibiu – Pitești, contestată pentru lotul Sibiu – Boița, blocată de mamifere mari şi lilieci. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, marţi, că nu mai tolerează „contestatarii de meserie”, modificările aduse Legii achiziţiei având scopul deblocării proiectelor mari, în special celor legate de infrastructură. El a anunţat că va vorbi cu firma care a contestat lotul Sibiu-Boiţa.
Ministrul Transporturilor a afirmat că va discuta cu firma care a contestat luni începerea lucrărilor pe tronsonul Sibiu - Boiţa, susţinând că nu mai tolerează „contestatarii de meserie”. Contractul ar fi trebuit semnat duminică.

Ministerul Transporturilor (MT) a anunțat, în urmă cu două săptămâni, că a fost desemnat câștigătorul lotului 1 Boița – Sibiu, parte integrantă a autostrăzii Sibiu - Pitești, iar documentația aferentă lotului 4 Curtea de Argeș – Tigveni a fost transmisă spre validare la Agenția Națională pentru Achiziții Publice - ANAP.
CNAIR a desemnat câștigătorul contractului de proiectare și execuție ca fiind Porr Construct SRL cu o valoare a propunerii financiare de 612,64 milioane de lei fără TVA, echivalentul a 129 de milioane de euro fără TVA, având un cost/ km de 9,7 milioane de euro fără TVA.

TA
21.03.2019
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia