Bibliotecarii își u(r)nesc bicicletele!
 
 
350 km pe bicicletă pentru bibliotecile din România - prima ediție a turului CicloBiblio

Rolul bibliotecilor în societate se schimbă permanent. Deși par izolate în comunitățile lor, bibliotecile sunt unite de dorința de a servi publicul și a susține educația permanentă. O actualizare a imaginii bibliotecii este necesară și benefică atât pentru bibliotecari cât și pentru utilizatori.

Grupul care va parcurge toți cei 350 km este format din bibliotecari și susținători din județele Satu Mare, Covasna, Brăila, București și din Republica Moldova. Participanții își doresc cu ocazia acestei prime ediții CicloBiblio, să convingă publicul să redescopere biblioteca din comunitatea lor.

CicloBiblio este o acțiune de vară prin care dorim să atragem atenția asupra faptului că lucrurile se schimbă în bibliotecile din comunitățile noastre și că fiecare poate participa la această schimbare. De aceea, invităm cât mai mulți oameni să ni se alăture pe parcurs, pe orice bucată din traseul care trece prin județele Brașov, Covasna, Mureș și Sibiu, prin localitățile: Brașov, Prejmer, Hărman, Sf. Gheorghe , Rupea, Sighișoara, Ilimbav, Sibiu.
bja
24.08.2017
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia