BILANTUL LA SFARSIT DE AN
 
 
Spitalul Județean Sibiu a încheiat anul 2018 cu un plus de 1,2 milioane lei și investiții în servicii medicale în valoare de aproximativ 11 milioane de lei pentru, potrivit bilanțului de final de an prezentat lui printr-un comunicat de presă.
Oficialii spitalului precizează că la final de 2018 cel mai mare spital al Sibiului nu avea datorii iar necesarul de investiții pentru anul în curs este estimat la peste 9 milioane lei.

”(…) Cea mai mare unitate sanitară din județul Sibiu a beneficiat de investiții de aproape 11 milioane de lei, bani proveniți din mai multe surse: de la Consiliul Județean Sibiu, Ministerul Sănătății, din fonduri proprii și din sponsorizări. Consiliul Județean Sibiu a asigurat spitalului circa 3,5 milioane de lei, reprezentând o pondere de aproape 32% din totalul investițiilor realizate. Sumele de bani au fost utilizate pentru eficientizarea activității și creșterea calității actului medical prin achiziția de echipamente medicale performante și investiții în infrastructură: renovări și reparații”, se menționează în comunicatul Spitalului Județean Sibiu.

Finalul de an a dus și un plus în balanța economică, fără datorii și cu un plus de peste 1 milion lei.
stiri de sibiu
16.04.2019
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia