CENTENARUL MARII UNIRI
 
 
Centenarul Marii Uniri de la 1918 este sarbatorit la Sibiu printr-un eveniment de amploare, care va avea loc ?n Piata Mare, pe data de 6 octombrie 2018.

Primaria Municipiului Sibiu, cu sprijinul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Balcescuʺ - partener strategic,și al Casei de Cultura a Municipiului Sibiu - producator, organizeaza evenimentul „Sibiu 100.

Centenarul Romaniei Mari” cu scopul de a reitera importanta Marii Unirii in istoria noastra recenta si pentru a readuce ?n atentia comunitatii rolul important al Sibiului in infaptuirea acestui act istoric, dar si in zilele de dup? Unire cand in orasul nostru a functionat Guvernul provizoriu al provinciei.
Un spectacol de video mapping si un DJ Party – Bucuria Marii Uniri adusa ?n 2018 si prezentata pe gustul tinerilor

Dupa parada militara si cea a porturilor populare, dupa momentele de pe scena cu Ansamblul Junii Sibiului, Corul Madrigal si Corul Peda Sonora, bucuria Centenarului unirii cu tara va fi exprimata intr-un mod cu care generatia tanara va relationa cu siguranta.

De la ora 20.15 va incepe ?n Piata Mare un spectacol de video mapping prezentat de Les Ateliers Nomad, un studio specializat pe proiectii video in spatii publice si pe animatie 3 D. Imagini realizate cu video proiectoare pe fatada Bisericii Romano-Catolice vor prezenta creativ istoria si dezvoltarea culturala a Sibiului sub titlul “Sibiu, oras al culturii, oras al valorilor”.

De la ora 20.30 in Piata Mare sunetul se va transforma ?n muzica electronica . Prim?ria Sibiu si partenerii sai au preg?tit publicului un concert de muzica electronica sustinut de muzicienii de la Nopame si de DJ Adrian Eftimie, un binecunoscut DJ in lumea radio si a cluburilor de gen. Concertul se va ?ncheia la ora 23.
TA
05.10.2018
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia