Concertul de Anul Nou al Filarmonicii de Stat Sibiu este sold-out! Organizatorii au programat a treia reprezentaţie
 
 
Toate biletele puse în vânzare de Filarmonica de Stat Sibiu pntru Concertul de Anul Nou din 2018 programat vineri 5 și sâmbătă 6 ianuarie au fost epuizate. Este pentru prima dată în istoria instituţiei când, datorită interesului mare arătat de către public, va fi organizat un al treilea concert. Acesta este programat duminică, 7 ianuarie 2018, la ora 19.
Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu, îi va avea alături pe scena Sălii Thalia pe soprana CATARINA CORESI și tenorul ŞTEFAN von KORCH, iar la pupitrul dirijoral se va maestrul JUAN CANTARELL din Spania. Programul concertelor cuprinde lucrări de: Gioachino Rossini, Giuseppe Verdi, Alfredo Catalani, Umberto Giordano, Gaetano Donizetti și Johann Strauss. “Suntem deosebit de încântaţi de interesul publicului sibian pentru acest eveniment. În momentul de faţă toate biletele pentru concertele din 5 şi 6 ianuarie 2018 sunt epuizate. Este motivul pentru care, împreună cu Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu şi artiştii invitaţi, am decis organizarea celui de-al treilea concert, duminică 7 ianuarie 2018” a declarat Laurenţiu Străuţ, secretar Relaţii Publice şi Comunicare al Filarmonicii de Stat Sibiu.
Biletele pentru acest concert se pot cumpăra de la Casa de Bilete a Sălii Thalia în zilele de 27, 28 decembrie 2017 şi 3, 4 ianuarie 2018. Casa de bielte este deschisă între orele 10-12 şi 13-16. Prețul unui bilet este de 20 și 30 de lei, în funcție de poziționarea locului în sală. Evenimentele organizate de Filarmonica de Stat Sibiu sunt realizate cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu.

Programul complet al stagiunii poate fi consultat pe pagina www.filarmonicasibiu.ro
FILARMONICA SIBIU
28.12.2017
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia