CONDITII METEO DE IARNA
 
 
În județul Sibiu se circulă în condiții normale, dar sunt zone unde carosabilul este umed, situație care favorizează formarea poleiului, iar începând cu ziua de joi sunt anunțate ninsori, motiv pentru care societatea Drumuri și Poduri este pregătită să facă deszăpezirea.

”Dat fiind faptul că începând cu această seară se anunță căderi de precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare vă informam ca societatea este pregatită să acționeze cu utilajele din dotare pe toate cele opt zone care acoperă raza județului Sibiu, respectiv: zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 3 (Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului), zona 4 (Cîrța – Arpașu – Bruiu), zona 5 (Chirpăr – Agnita – Bruiu), zona 6 (Dumbrăveni – Mediaș), zona 7 (Șeica Mare – Vecerd) și zona 8 (Loamneș – Păuca)”, potrivit unui comunicat al societății.

”Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarnă rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție și de asemenea recomandăm ca mașinile să fie echipate corespunzător. Numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24)”, mai transmit reprezentanții DPC.

Pentru informarea corectă și în timp util a participanților la trafic despre starea drumurilor județene pe perioada de iarnă, pe site-ul instituției se găsesc zilnic informații actualizate (www.drumuripodurisibiu.ro - butonul “alertă trafic”).
ta
29.11.2018
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia