COPII MUSCATI DE URS
 
 
Doi copii de 9 și 16 ani au fost atacați de un urs care a ajuns lângă saivanul de animale, fugărit de câini. Ursul i-a mușcat pe cei doi frați, apoi a fugit în pădure.


Grozăvia s-a produs vineri seara, când fata de 16 ani și fratele ei, în vârstă de 9 ani, erau cu tatăl lor, la un saivan de animale, aflat la 500 de metri de marginea localității Hosman.

Cei doi copii au fost atacați de un urs care era urmărit de mai mulți câini. După ce a mușcat copiii, animalul a fugit spre o zonă împădurită.

Cei doi copii au fost transportați la spital de către părinți, dar nu au avut nevoie de internare, rănile fiind, se pare, superficiale.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Sibiu au fost alertați pentru a interveni și pentru a aplica măsurile legale în astfel de cazuri.
Aparițiile urșilor în zone locuite sunt din ce în ce mai dese în județul Sibiu. În urmă cu o săptămână, un urs a fost filmat în Parcul Sub Arini. După ce au patrulat aproape 48 de ore, fără să găsească animalul, jandarmii s-au retras din zonă. Cel mai probabil, ursul s-a întors în pădure
stiri de sibiu
08.07.2019
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia