CRACIUN FARA INCIDENTE
 
 
Anii când Urgența Spitalului Județean era plină de oameni care au exagerat cu mâncarea și cu băutura de Crăciun sunt istorie. Sibienii au fost cumpărați, iar Ambulanța a fost chemată de foarte puține ori în perioada Crăciunului.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al județului Sibiu, Liliana Blaga, a declarat că au fost 77 de solicitări, cam cât într-o zi obișnuită.

„Din ziua de Crăciun până miercuri la prânz am avut 77 de solicitări. Au fost cam 10 colici abdominale, au fost enterocolite, gastroenterocolite, agresiuni, dureri toracice. De asemenea, în ultima săptămână a crescut numărul persoanelor cu agitație psiho-motorie, la persoane cu probleme psihice. Au fost și de Crăciun câteva astfel de cazuri. Au mai fost cu sindrom febril, cu viroze. Am mai avut solicitări obișnuite, ale persoanelor cu afecțiuni cronice sau persoane cu accidente casnice minore”, a spus reprezentantul Ambulanței Sibiu.

Și la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu a fost liniște. La fel și la Poliție, în această perioadă nefiind înregistrate accidente rutiere sau incidente grave.

Moș Crăciun a venit în trei familii din Sibiu și a lăsat drept cadou un bebeluș. La Maternitatea din Sibiu s-au născut, marți, în ziua Crăciunului, trei copilași: doi băieței și o fetiță.

Primul născut de Crăciun a fost o fetiță, apoi au urmat cei doi băieței, unul dintre ei adus pe lume prin cezariană.
Toți bebelușii sunt în stare bună și medicii vor decide când vor putea pleca acasă.
stiri de sibiu
27.12.2018
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia