DEZAPEZIREA MUNICIPIULUI SIBIU
 
 
Deszăpezirea municipiului Sibiu după ninsoarea căzută în weekend s-a făcut cu 10 utilaje de deszăpezire și încă două în stațiunea Păltiniș, care au împrăștiat, în doar 12 ore, peste 300 de tone de sare și 30 de tone de antiderapant lichid, anunță Primăria Sibiu.


Potrivit municipalității, până luni după-amiază echipajele de deszăpezire au intervenit cu precădere pe străzile din prioritatea 1, au acționat și pe străzile din prioritatea 2 și au intervenit manual pentru deszăpezirea scărilor, trotuarelor și pasajelor cu un număr de 8 echipe de muncitori.

”Pe parcursul zilei de 7 ianuarie s-a asigurat starea străzilor din prioritatea 1 și s-a continuat cu deszăpezirea străzilor din prioritatea 2, în prezent curățate în proporție de 80%. De asemenea, 70% dintre străzile din prioritatea 3 au fost curățate până la această oră”, potrivit Primăriei Sibiu.

Inspectorii Serviciului Salubrizare verifică în teren acțiunile de deszăpezire și dispun acțiuni punctuale acolo unde consideră că este necesar.

Primăria Sibiu a trimis luni somații în special către locuitorii din zona centrală, care au fost avertizați să curețe zăpada de pe trotuare imediat după ninsoare sau cel mult până la ora 8.00 dimineața.
TA
08.01.2019
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia