EVALUAREA NATIONALA AFECTATA DE SUMMIT
 
 
Școlile din zona centrală a Sibiului și Inspectoratul Școlar Sibiu lucrează la un plan de măsuri privind activitatea elevilor în perioada Summitului UE din 9 mai, eveniment ce afectează inclusiv susținerea examenului de Evaluarea Naţională pentru clasa a II-a , a declarat pentru StirideSibiu purtătorul de cuvânt al Inpsectoratului Școlar Sibiu, Constantin Dincă.

In privința suspendării cursurilor, cu certitudine măsura se va aplica pentru Colegiul National “Samuel von Brukenthal” din Sibiu unde sunt programate activități în cadrul evenimentului diplomatic.

”Ministerul Educației Naționale ne-a cerut un plan de măsuri pentru desfășurarea activităților în prima săptămâna după vacanță, pe perioada de Summit. Am solicitat propuneri din partea școlilor, iar în cursul săptămânii viitoare se vor centraliza variantele. Cu certitudine, pe durata Summitului, la Colegiul National “Samuel von Brukenthal” nu se vor face ore în zilele de 8-10 mai pentru că sunt activități ale Summitului acolo. Pentru toate scolile noi vom face propunerile la Minister, care ne va anunta cu privire la decizie”, a precizat Dică.

Cel mai mult este bulversată activitatea elevilor de gimnaziu pentru că, potrivit calendarul MEN, în perioada respectivă este programată Evaluarea Naţională pentru clasa a II-a. Una din variante ar fi chiar amânarea examenului.
stiri de sibiu
22.02.2019
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia