EVENIMENTE CULINARE
 
 
Mărginimea Sibiului își așteaptă oaspeții în perioada următoare cu două evenimente culinare de excepție.

Primul va avea loc în 18 mai la Sibiel, unde 23 de familii din sat pregătesc 32 de preparate culinare, care vor putea fi degustate în șase curți ale pensiunilor turistice din Sibiel.

„La pas prin sat, puteți admira arhitectura caselor și a vechilor porți țărănești și puteți vizita mica expoziție de obiecte etnografice din MAJA SATULUI Sibiel, precum și fabuloasa colecție a Muzeului de icoane pe sticlĂ « Preot Zosim Oancea ». Natura este cel mai important element din viaţa noastră iar o scurtă incursiune în tainele ei poate fi un eveniment în viaţa noastră modernă”, anunță organizatorii.

În 18 mai, între orele 16:00 – 18:00, ce dornici sunt invitați la o plimbare tematică prin livezile clasice de meri, peri și pruni cu soiuri vechi din jurul satului, de unde veți putea culege plante medicinale și aromatice. Alexandra Vrabie – artizan de cosmetice naturale va prezenta plantele, proprietățile lor și modul lor de utilizare, iar la final, cu ajutorul participanților, va prepara un unguent din plante.
TA
15.05.2019
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia