INOVATIE SI CREATIVITATE
 
 
Școala Gimnazială „Ioan Slavici” Sibiu a fost gazda celei de-a patra ediții a Simpozionului Internațional „Inovație și creativitate în învățământul românesc”. Evenimentul s-a desfășurat pe 27 mai și a adunat lucrări din 38 de județe din România, dar și de peste hotare, din Turcia.Deschiderea oficială a fost făcută de inspectorul școlar general adjunct al IȘJ Sibiu, Gheorghe Bîrză, de directorul CJRAE Sibiu, Valeria Purcia, și de directorul Școlii, Alina Soare-Popescu.
Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, Casa Corpului Didactic Sibiu și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu.


"De această dată, participarea a fost impresionantă: au fost înregistrate cadre didactice din 38 de județe și din Turcia, partenerul nostru extern. Acest lucru se datorează muncii în echipă și unei foarte bune promovări din partea tuturor partenerilor noștri, care au crezut în noi și în acest demers. Obiectivele acestui simpozion sunt dezvoltarea constantă a competențelor educaționale a cadrelor didactice, promovarea tehnicilor și metodelor inovativ-creative în cadrul activităților școlare, extrașcolare și valorificarea exemplelor de bună practică. Uniunea Europeană consideră creativitatea și inovația ca fiind principalele pârghii de susținere a programului de învățare pe tot parcursul vieții, acestea contribuind în mod pozitiv la formarea bagajului informațional, ocupațional, social și antreprenorial al individului pentru o mai eficientă adaptare într-o societate globalizată. Dezvoltarea acestor competențe contribuie la generarea pe viitor a bunăstării economico-sociale. Mulțumim tuturor celor care au participat direct sau indirect la acest proiect, partenerilor noștri interni și externi și îi asigurăm de buna noastră colaborare pentru o ediție V", spune Alina Soare - Popescu, directorul Școlii Gimnaziale "Ioan Slavici" Sibiu.
stiri de sibiu
30.05.2019
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia