INTRARE MAI SCUMPA
 
 
Intrarea în Muzeul din Dumbrava Sibiului este, începând din acest an, mai scumpă. Adulții plătesc, în loc de 17 lei, 25 de lei pentru a admira peisajele și exponatele din Muzeul ASTRA, pensionarii 12 lei, iar elevii și studenții 7 lei.
Adulții care vor veni în grupuri organizate, de minim 20 de persoane, vor achita 20 de lei/ persoană, iar însoțitorul lor va beneficia de intrare liberă. Pensionarii din grupuri organizate vor achita 10 lei, iar elevii și studenții 5 lei.
În zilele fără acces în interiorul gospodăriilor din Muzeul în Aer Liber, adulții vor plăti un bilet de 20 de lei. Perioada în care acestea sunt închise este cuprinsă între lunile noiembrie - mai.
Un abonament familial, valabil pentru toate unitățile muzeale ale Complexului, respectiv părinții și copiii până în 14 ani, este 150 lei/ an.
Cei care vor să își facă abonament individual, valabil pentru toate unitățile Muzeului ASTRA, vor scoate din buzunar 100 de lei/ an, iar pensionarii cu un venit lunar mai mic de 1.300 de lei și angajații ai căror salariu este minim pe economie vor plăti 50 lei/ abonament anual.
Studenții și elevi vor achita pentru un abonament anual în valoare de 35 de lei.
În caz de pierdere a cardului abonament, vizitatorii CNM ASTRA vor achita 10 lei pentru a-l înlocui.
În Muzeul din Dumbrava Sibiului, cei care își doresc ghidaj în limba română vor plăti 150 lei/ oră, iar într-o limbă străină 250 lei/ oră/ grup.
Cei care vor dori să realizeze fotografii și filmări în Muzeu pentru nunți, cununii sau alte evenimente vor achita 300 lei/ zi, iar studiourile TV și profesioniștii vor scoate
TA
24.01.2019
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia