La volan,dar fara permise de conducere
 
 
La data de 8 martie a.c., polițiștii sibieni au identificat în trafic doi bărbați care conduceau autovehicule deși nu sunt deținători de permis și un alt bărbat care se afla la ghidonul unei motociclete fără a deține permis corespunzător categoriei de autovehicul condus.

În jurul orei 19,00, pe raza localității Cârța, a fost identificat un localnic în vârstă de 20 de ani, care conducea autoturismul pe strada Peste Râu fără a deține dreptul de a conduce.
În jurul orei 20,00, în municipiul Sibiu, pe strada Nicolae Teclu, un bărbat în vârstă de 45 de ani a condus un buldoexcavator, polițiștii stabilind și în cazul său că nu deține dreptul de a conduce.
Pe numele persoanelor în cauză au fost întocmite dosare penale de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

În jurul orei 14,00, în orașul Cisnădie, pe strada Stejarului, a fost identificat un localnic în vârstă de 29 de ani, care conducea o motocicletă fără a deține permis corespunzător.
Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere corespunzător categoriei din care autovehiculul face parte.
ijp sibiu
10.03.2018
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia