LUCRARI DE MODERNIZARE
 
 
În 2018 Primăria Sibiu a continuat lucrările de modernizare și reconfigurare a spațiilor publice din cartierele de blocuri, unde a făcut ample lucrări de modernizarea în cinci dintre ele, alte două sunt încă în lucru, iar șantiere de reparații și modernizări au fost deschise pe 45 de străzi.


Anul trecut, echipele contractate de Primăria Sibiu au încheiat lucrările la a doua zonă din cartierul Hipodrom II, situată între bulevardul Mihai Viteazu, strada Oituz, strada Mirăslău, strada Gorăslău şi strada Nicolae Iorga, lucrările incluzând reabilitarea carosabilului, a trotuarelor, reconfigurarea spațiilor de parcare, modernizarea sistemului de iluminat public și amenajarea tubulaturii subterane unde au fost coborâte cablurile suspendate.

În zona Gării, lucrările au inclus modernizarea carosabilului aleilor și străzilor, reamenajarea trotuarelor, optimizarea spațiilor de parcare, precum și îmbunătățirea iluminatului public, zonele verzi urmând să fie amenajate în primăvară, în sezonul plantărilor. Două arii au făcut obiectul acestui proiect, respectiv perimetrul delimitat de str. Uzinei - str. Constituției - strada General Magheru și perimetrul delimitat de str. Constituției - str. Abatorului - Aleea Țesătorilor - str. 9 Mai.

De asemenea, Primăria Sibiu a finalizat lucrările în zona blocurilor de pe strada Lomonosov, zona blocurilor de pe bulevardul Vasile Milea, lângă Inspectoratul Județean de Poliție și zona străzii Simion Mehedinți.
stiri de sibiu
09.01.2019
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia