LUCRARI DE REPARATII
 
 
Opt străzi din cartierele sibiene Turnişor IV și Guşteriţa II vor fi reabilitate anul viitor cu bani europeni. Contractele pentru cele două loturi de lucrări ce însumează aproximativ 4,4 km. de străzi au fost scoase la licitația de Primăria Sibiu, termenul final de depunere a ofertelor fiind luna martie a anului viitor.
Lucrările de reabilitarea vizează cinci străzi din Zona Turnisor IV- străzile Mozaicului, Varului, Zavoi (tronson II), Neppendorf si Granitului, în lungime totală aproximativă de 2,17 km, și alte trei străzi din Zona Guşteriţa II – Bradului, Macazului si Viilor, în lungime totală aproximativă 2,24 km.

”Lucrările vor include în general reconstrucţia străzii şi a trotuarelor, precum şi lucrări la reţelele de apă şi canalizare, iluminat public și telecomunicații. Termenul de execuție a lucrărilor este de opt (8) luni, cu o perioadă de garanţie de cinci (5) ani”, potrivit anunțului de licitație.

Licitația a fost deschisă în decembrie, cu termen final de depunere a lucrărilor martie 2019.

Investiția se face din împrumutul contractat de Primăria Sibiu de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, pentru reabilitarea străzilor din oraș.
stiri de sibiu
28.12.2018
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia