MARII ACTORI LA SIBIU
 
 
Cele mai bune spectacole de teatru care se joacă în prezent pe scenele României se pun în scenă la Festivalul Intrenațional de Teatru de la (FITS) Sibiu, în perioada 14-23 iunie, anunță organizatorii. Publicul se va putea bucura de prezența pe scena FITS a actorilor români George Mihăiță, Tudor Chirilă, Maia Morgenstern, Rodica Mandache, Marcel Iureș, Horațiu Mălăele, Marian Râlea, Oana Pellea, Pavel Bartoș sau Alexandru Papadopol.


”FITS este o celebrare a frumosului, care aduce la un loc mai multe arte ale spectacolului din toate colțurile lumii: teatru, dans, muzică, film, conferințe, lansări de carte, circ contemporan, expoziții și multe altele. Ca în fiecare an, în programul festivalului se găsește o selecție dintre cele mai bune spectacole care se joacă acum pe scenele României, realizată cu multă atenție și dăruire de către organizatorii FITS”, transmit organizatorii festivalului de la Sibiu.

Timp de zece zile, în perioada 14-23 iunie, FITS aduce la Sibiu mii de artisti ce vor prezenta 540 de evenimente, în 73 de spații de joc, pentru un număr estimat de aproximativ 70.000 de spectatori pe zi.

Biletele pentru FITS 2019 pot fi achiziționate online sau de la Agenția Teatrală din Sibiu (strada Nicolae Bălcescu 17), între orele 11.00- 18.00, iar în timpul festivalului Agenția va fi deschisă zilnic, între 09:00 și 20:00.
stiri de sibiu
13.06.2019
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia