O ELEVA RISCA SA FIE EXMATRICULATA
 
 
Eleva de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara din Sibiu care a folosit miercuri un spray cu piper in pauza si a generat panica, 21 de elevi au avut nevoie de asistenta medicala, risca sa fie exmatriculata pentru abatere grava de la Statutul Elevului, potrivit oficialilor Inspectoratului Scolar Judetean Sibiu.

”Am fost informati de conducerea scolii cu privire la faptul ca o eleva de clasa a XII-a a folosit un spray in timpul pauzei, in sala unde erau elevi de clasa a IX-a. A pulverizat și a plecat din scoala. Conform Statutului Elevului, gestul elevei este unul foarte grav pentru care se poate stabili inclusiv exmatricularea. Este o incalcare grava a regulamentului , in forma petrecuta putuand fi luat in calcul un atac la integritatea corporala”, a precizat Constantin Dinca, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Sibiu.

Eleva a fugit dupa ce a dat cu spray si nu a mai putut fi gasita miercuri de colegi sau profesori. Parintii fetei au fost convocati de urgenta la liceu pentru joi, 4 octombrie, cand se va analiza cazul.

Intre timp, Poliția Sibiu a deschis dosar penal ”in rem” pentru ”lovire sau alte violențe”, a precizat Elena Welter, purtator de cuvant al IPJ Sibiu.
Dupa gestul tinerei, 21 de elevi au acuzat miercuri probleme respiratorii, sase dintre ei fiind dusi la spital.
stiri de sibiu
04.10.2018
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia