Peste 150 de intervenții ale pompierilor sibieni în perioada minivacanței de Crăciun
 
 
În perioada 22-27 decembrie a.c., peste 80 de pompieri din cadrul ISU Sibiu s-au aflat, zilnic, la datorie pentru asigurarea protecției și siguranței cetățenilor.
În această perioadă, salvatorii sibieni au intervenit la un număr de 11 misiuni de stingere a incendiilor, 138 cazuri SMURD și 7 accidente rutiere.
Cele mai multe solicitări au fost pentru echipajele medicale din cadrul Detașamentului de pompieri Sibiu, care au intervenit la 52 de urgențe medicale, urmați de Stația de pompieri Miercurea Sibiului-Săliște, care a intervenit la 23 de urgențe medicale și de Punctul de Lucru Avrig, care aintervenit intervenit la 18 urgențe medicale. Alte 33 de persoane au fost asistate medical de către formațiunile SMURD din cadrul Serviciilor voluntare ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna Sibiului.
Pompierii sibieni au intervenit pentru localizarea și lichidarea a 11 incendii izbucnite la autovehicule, anexe gospodărești și locuințe pe raza localităților Sibiu, Orlat, Dumbrăveni, Mediaș, Păucea, Şaroş pe Târnave, Alțâna, Porumbacu de Jos și Arpaşu de Jos. Din fericire nu au existat victime, iar incendiile au fost localizate și lichidate în scurt timp de la sosirea pompierilor .
În continuare, pompierii sibieni rămân mobilizați, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului-ajutor medical specializat.

ISUSB
28.12.2017
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia