POST DE MANAGE SCOS LA CONCURS
 
 
Consiliul Județean (CJ) Sibiu a scos pentru a doua oară la concurs postul de manager al Filarmonicii de Stat Sibiu, noile condiții de participare fiind mult mai greu de trecut, în condițiile în care prima procedură de selecție a fost anulată în luna martie din cauza notelor mici obținute de finaliștii competiției.

Potrivit anunțului de concurs, noua selecție va avea loc în luna mai, iar regulile de înscriere au fost schimbate.

Consiliul Județean Sibiu a impus condiții speciale de participare, astfel că persoanele interesate să dețină conducerea Filarmonicii trebuie să facă dovada că are studii universitare în domeniul muzicii și experiență de 5 ani în specialitatea studiilor.

Pe lângă experiența în domeniul activității manageriale de minimum trei ani, candidații trebuie să fi condus un proiect de anvergura naționala sau internaționala cu buget minim de 800.000 mii lei, potrivit noului regulament.

De asemenea, candidații nu trebuie să dețină nicio funcție de conducere la altă instituție sau companie înființata la nivel național.

Termenul limită pentru depunere a proiectelor de management este data de 29 mai, în perioada 30-31 urmand să aibă loc selecția dosarelor și susținerea interviurilor.

Concursul pentru postul de manager al Filarmonicii de Stat Sibiu a fost anulat în luna martie după ce niciuna din cele 10 persoane admise pentru selecție nu a reușit să treacă toate testele. Potrivit rezultatului probei finale, Alexandru Chituță și Cristian Lupeș, rămași în cursa finală, au pierdut postul din cauza notelor mici obținute.

Ulterior afișării rezultatelor, șase candidații au depus nu mai puțin de 11 contestații, toate fiind respinse, potrivit rezultatului contestațiilor anunțat în data de 15 martie de Consiliul Județean (CJ) Sibiu.

Postul de manager al Filarmonicii de Stat Sibiu a fost scos la concurs urmare a pensionării fostului manager, Ioan Bojin, la finalul lunii martie. După pensionarea lui Bojin, Laurențiu Străuț a fost desemnat la conducerea Filarmonicii, cu caracter interimar.
stiri de sibiu
16.04.2019
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia