PRIMA CASUTA
 
 
Părinții aflați cu copii mici în zona parcului Sub Arini din Sibiu beneficiază, din februarie, de primul spațiu amenajat special de comunitate pentru schimbarea copiilor. Prima căsuță a bebeluților din Sibiu este amplasată în incinta toaletei publice din pacul Sub Arini, recent finalizată.


”Aceasta include și căsuța bebelușului, prima amenajare de acest fel din Sibiu. Încăperea este dotată cu toaletă, chiuvete și masă pentru schimbarea bebelușilor.Încăperea este placată cu faianță și decorată cu imagini ale personajelor din desene animate”, anunță Primăria Sibiu.

Toaleta din Sub Arini a fost construită cu 230.000 de lei, bani din care s-au executat și lucrări de amenajare a spațiilor interioare și dotarea cu obiecte sanitare și conectarea la apă, canalizare și curent electric.

Noua toaleta publică, cu o suprafață de 51 mp, a fost amenajată lângă zona de fitness din vecinătatea Stadionului Municipal Sibiu, este prevazuta și cu spații conforme pentru persoane cu dizabilități.

Potrivit Primariei Sibiu, toaleta va fi deservită cu personal și întreținută de o firmă contractată de Primăria Sibiu, iar accesul este gratuit. Programul de funcționare este între orele 8 și 20 până în luna aprilie, iar în perioada caldă acesta va fi prelungit, de la ora 7 la ora 23.
TA
07.02.2019
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia