PROGRAM TNRS
 
 
Teatrul Național ”Radu Stanca” din Sibiu este prima instituție de cultură din Sibiu care își adaptează programul și activitatea, prin supratitarea spectacolelor, pe durata pregătirilor și derulării Summitului UE gazduit de orașul Sibiu în 9 mai.
Potrivit unui comunicat al TNRS, în perioada 7 – 12 mai, ”spectacolele programate de TNRS în săptămâna Summitului UE de la Sibiu vor fi supratitrate în limba engleză”.

Conform programului, în perioada respectivă publicul se va bucura de noi reprezentații ale spectacolelor „Ulciorul sfărâmat”, regia Dominic Friedel, „Faust”, Așteptându-l pe Godot” și „Povestea prințesei deocheate”, regia Silviu Purcărete, „Un tramvai numit Popescu”, regia Gavriil Pinte și „Balul”, regia Radu Nica.

Mega-spectacolul ”Faust” va avea două reprezentații la Sibiu în perioada Summitului.

Spectacolele programate de TNRS pe durata Summitului vor avea loc la Fabrica de Cultură – Sala „Faust”, Sala „Lulu” și Sala „Eugenio Barba”, mai puțin reprezentația cu „Un tramvai numit Popescu” care are loc în Tramvaiul Sibiu – Rășinari și retur.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi cumpărate din agenția teatrală sau online, la aceleași prețuri ca în agenție.
stiri de sibiu
16.04.2019
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia