RELOCAREA PACIENTILOR
 
 
Pacienții Compartimentului de Endocrinologie din cadrul Spitalului Clinic Județean Sibiu au fost mutați din clădirea de pe strada Cetății iar bolnavii tratați în Secția de Plastică sunt relocați în cursul acestei săptămâni pentru a permite începerea lucrărilor de renovare a clădiri în care funcționează Clinica de Neurologie.

”Compartimentul de Endocrinologie s-a mutat în cadrul unor spații din incinta Secției Obstretică – Ginecologie I, iar în cursul acestei săptămâni s-a început și mutarea Secției de Chirurgie Plastică în cadrul unor spații ale Secției de Oftalmologie, pentru a putea asigura front de lucru”, a declarat marți pentru StirideSibiu Decebal Toderiță, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean Sibiu.

Potrivit conducerii spitalului, aceasta este o primă etapă de relocare a pacienților, în funcție de evoluția lucrărilor de pe șantier urmând să fie mutați în alte spații și pacienții de la Neurologie.

Secția de Chirughie Plastică a fost mutată cu caracter temporar, aceasta urmând să funcționeze în curtea Județeanului unde se va amenaja un spital de campanie din containere modulare, achiziție aflată în proces de derulare.
stiri de sibiu
15.05.2019
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia