SCOALA ALTFEL
 
 
Consiliul Județean Sibiu propune elevilor din județul Sibiu care doresc să fie pentru o oră președinte sau consilier județean activitatea ”Cultura civică, ALTFEL”, în săptămâna 15 – 19 aprilie 2019.

Consiliul Județean Sibiu vine în întâmpinarea Programului Săptămâna Școala Altfel și lansează unităților de învățământ liceal din județ invitația la o activitate practică de cultură civică, alături de președintele Daniela Cîmpean și echipa de conducere a instituției.

În fiecare zi, din săptămâna 15 - 18 aprilie, între orele 10 - 11, elevii vor vizita sala de ședințe unde se iau deciziile ce privesc județul Sibiu și vor discuta atribuțiile Consiliului Județean Sibiu, relația cu primăriile și modul în care cetățenii pot influența viața comunităților lor prin dialogul cu autoritățile publice locale, potrivit unui comunicat al Consiliului Județean Sibiu.

”Este responsabilitatea noastră, a tuturor, de a sprijini educarea tinerilor, care include și cultura civică. Astfel am lansat invitația tuturor liceelor din județul Sibiu de implica elevii în cadrul Programului Școala Altfel la o activitate de Cultură civică, ALTFEL. Prin acest demers ne dorim să prezentăm elevilor activitatea Consiliului Județean Sibiu, modalitatea în care cetățenii pot fi implicați în deciziile de la nivelul județului, precum și impactul pe care implicarea lor îl poate avea asupra viitorului comunității din care fac parte ”, precizează Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Sibiu.

Unitățile de învățământ din județ care sunt interesate se pot înscrie în perioada 5 – 10 aprilie, la Consiliul Județean Sibiu, persoană de contact Ioana Căpățînă, purtător de cuvânt.
stiri de sibiu
04.04.2019
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia