SFATURILE POLITIEI
 
 
„In zilele de toamna, problema meteorologica ce pune des in dificultate conducatorii auto este ceata. In acest context, pentru prevenirea producerii evenimentelor rutiere pe fondul vizibilitatii scazute, politistii ii sfatuiesc pe soferi ca inainte de a pleca la drum, sa se informeze temeinic despre conditiile meteo si starea partii carosabile de pe traseul vizat, sa se asigure ca sistemul de dezaburire al masinii este in stare perfecta de functionare, sa foloseasca obligatoriu luminile de ceata, sa circule cu viteza redusa și sa mareasca distanta intre autovehiculele”, se arata intr-un comunicat al Politiei Sibiu.
De asemenea, soferii trebuie sa se asigure foarte bine inainte de efectuarea manevrei de schimbare a directiei de deplasare, sa semnalizeze din timp orice astfel de manevra si sa nu franeze brusc.

Pentru ca este de asteptat ca in zonele de munte conditiile meteo sa se inrautateasca brusc, soferii sunt sfatuiti sa nu uite ca utilizarea anvelopelor de iarna este obligatorie atunci cand se circula pe drumuri acoperite cu zapada, gheata sau polei.
radio sibiu
03.10.2018
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia