SIBIUL ORAS SIGUR
 
 
„Sibiul este un oraș sigur, în care are loc o infracțiune la patru zile”, a spus șeful Poliției Sibiu, Tiberiu Ivancea, care a accentuat că nu vor fi probleme în ceea ce privește infracționalitatea în timpul Summit-ului din 9 mai.


Cu toate acestea, în contextul Summit-ului din 9 mai au fost solicitați polițiști din țară care să intre în dispozitivul de la Sibiu, deoarece vor fi foarte multe delegații și va fi nevoie de măsuri speciale.

„În contextul Summit-ului trebuie spus că nu sunt probleme pe partea de infracționalitate. În ceea ce privește măsurile, noi încercăm să luăm toate măsurile necesare pentru asigurarea evenimentului în bune condiții. Am solicitat și vor veni și oameni din țară în sprijin, pentru că Sibiul este un oraș mic, înghesuit, vor fi foarte multe delegații și nu sunt prea multe trasee. În acest context trebuie să ne luăm niște măsuri speciale, pentru asigurarea fluenței circulației în special”, a spus Ivancea.

Întrebat despre numărul de polițiști care vor veni în sprijin, de Summit, la Sibiu, Ivancea a răspuns că nu s-a pus deocamdată problema de cifre.

„Acum sunt suficiente forțe pentru a ne putea desfășura activitatea în bune condiții. De suplimentat nu pot să avansez o cifră pentru fluctuează. De la o săptămână la alta se modifică. Vor fi atâtea cât va fi nevoie”, a mai spus Tiberiu Ivancea.
TA
04.04.2019
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia