SPATIU DE AGREMENT MODERN
 
 
Parcul din cartierul Piața Cluj din Sibiu va fi transformat într-un spațiu de agrement modern, ce va aduce soluții inovative cum sunt stâlpii SMART cu prize de încărcare a dispozitivelor mobile, internet wifi, dar și amenajarea de locuri de joacă pentru diferite grupe de vârstă, mese de șah, suporturi pentru biciclete, trotinete și zone pentru jocuri pe asfalt.

Consiliul local Sibiu a aprobat în ședința ordinară din luna martie proiectul de hotărâre privind indicatorii tehnico-economici ai investiției.

Prin procesul de bugetare participativă lansat de Municipiul Sibiu, cetățenii au identificat și propus modernizarea spaţiului de agrement din Piaţa Cluj, proiect validat de autoritatea locală și regăsit printre cele câștigătoare în urma procesului de votare. Astfel, Primăria Sibiu și-a asumat implementarea acestui proiect începând cu anul 2019 și a cuprins în bugetul de anul acesta sumele pentru proiectare și pentru realizarea efectivă a lucrării.

Spaţiul de agrement ce urmează să fie modernizat se află pe strada Tudor Vladimirescu, între străzile Kiev și Timișoara din municipiul Sibiu.
TA
05.04.2019
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia