STREET ART
 
 
Festivalul Internațional de Street Art de la Sibiu transformă în tablouri pline de culoare alte 12 noi locații din Sibiu. Timp de o săptămână, în perioada perioada 1-7 iulie, 18 artiști de artă stradală din țară și străinătate vor transmite ”un mesaj unitar” pe zidurile vechi ale clădirilor din oraș.


”Anul acesta, festivalul celebrează puterea artiștilor stradali de a se face auziți prin lucrări cu mesaje puternice, care schimbă comunitatea din temelie. Urmând tema #OPENNESS, cei 18 artiști aleși în urma selecției de proiecte vor transforma pereții anoști a 12 locații din Sibiu în tablouri vii, care pulsează prin coloare, forme și emoție”, transmit organizatorii festivalului.

La fel ca și în ani precedenți, se vor desena fațade de grădinițe , școli , licee, instituții culturale și clădiri private.

Cei 18 artiști selectați pe baza propunerilor trimise și analizate de juriul festivalului au fost aleși din peste 120 de participanți din toată lumea – Brazilia, Siberia, Mexic, Noua Zeelandă, dar și din majoritatea țărilor europene.
stiri de sibiu
13.06.2019
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia