VERIFICAREA LOCUINTELOR
 
 
Poliția Municipiului Sibiu a început de câteva zile să verifice locuințele din centrul istoric al Sibiului și să realizeze o situație cu locatarii fiecărui imobil. Polițiștii solicită sibienilor de pe străzile din zona centrală datele de identificare vrând să știe câte persoane locuiesc în fiecare casă, acțiunea fiind parte a măsurilor pe care instituțiile sibiene trebuie să le pună în practică având în vedere că Sibiul va găzdui în 9 mai Summitul UE.

În centrul istoric al Sibiu vor exista restricții de circulație în perioada Summitului, însă autoritățile nu știu încă în ce măsură va fi restricționat accesul.

Zeci de șefi de stat ai UE și sute de delegații oficiale din Uniunea Europeană se vor afla la Sibiu în data de 9 mai 2019, la cel mai mare eveniment pe care l-a găzduit orașul în istoria sa recentă.

Școlile din oraș vor fi și ele închise în săptămâna de dinaintea Summitului, tot din cauza aglomerărilor în trafic pe care le-ar fi presupus aducerea copiilor la școlile din zona centrală.

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a declarat la începutul săptămânii că accesul turiștilor și al sibienilor în centrul istoric al Sibiului va fi restricționat doar în momentul sosirii delegațiilor și în timpul derulării lucrărilor Summitului.
stiri de sibiu
08.03.2019
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia